De mii de ani, Ganoderma Lucidum – o specie de ciuperca medicinala – a fost considerata de catre chinezi un valoros remediu naturist datorita importantelor sale calitati. Asa-numitul “rege miraculos al plantelor” este cel mai bun medicament si nu are nici un fel de efecte secundare, chiar si in cazul folosirii sale un timp indelungat. Ganoderma poate imbunatati starea generala a sanatatii, stimuleaza capacitatea de vindecare a organismului, ajuta la mentinerea unui corp sanatos si sustine longevitatea.

„Perspectiva asupra medicinei plantelor“ scrisa de faimosul farmacolog chinez Dr. Li Shin-Chen, clasifica Ganoderma in 6 categorii in functie de culoare: Ganoderma neagra, Ganoderma purpurie, Ganoderma albastra, Ganoderma alba, Ganoderma galbena si Ganoderma rosie.”

Efectele terapeutice ale Ganodermei

Ganoderma a fost invaluita in mister timp de mai bine de o mie de ani. Oamenii cunosteau doar faptul ca „Ganoderma poate sa te mentina tanar si sa iti prelungeasca viata in cazul unei administrari constante“, insa nimeni nu investigase vreodata din punct de vedere stiintific de ce este ea atat de eficace.
In urma cercetarilor minutioase efectuate in ultimii ani impreuna cu experimente clinice efectuate, vasta eficacitate a Ganodermei a fost in cele din urma dovedita stiintific. Ea actioneaza ca un purificator al sangelui, detoxifiant, diuretic, protector al ficatului, reglator intestinal, tonic cardiac, stabilizator al presiunii sanguine, tonic general, antitusiv, expectorant, sedativ si antitumoral.

Componentele importante ale Ganodermei

1. Germaniul organic (Ge): acesta mareste cantitatea de oxigen absobita de sange pana la de 1.5 ori, poate sustine metabolismul si impiedica degenerarea tesuturilor. Conform cercetarilor efectuate, Ganoderma contine 800 – 2000 p.p.m. de Germanium, ceea ce reprezinta de 8 -10 ori mai mult decat Ginsengul.
2. Polizaharidele: fortifica sistemul imunitar al organismului si elimina virusurile.

Principiile de actiune ale Ganodermei

Potrivit experimentelor clinice efectuate de Dr. Shigeru Yuji, motivul pentru care Ganoderma
are un atât de mare randament îl reprezintă funcţiile sale de bază, şi anume:

  • Scade nivelul de colesterol din sânge şi cantitatea de grăsimi.
  • Reduce nivelul zahărului din sânge şi reface funcţiile pancreasului.
  • Scade cantitatea lipidelor din sânge şi stabilizează membrana globulelor roşii.
  • Datorită adenozinei continute, poate diminua numărul trombocitelor (plachetele sanguine) şi al trombilor (cheaguri de sânge), astfel, putându-se împiedica apariţia trombozei.
  • Îmbunătăţeşte functia cortexului şi a glandelor suprarenale, determinând menţinerea echilibrului endocrin.
  • Creşte capacitatea naturală de vindecare a organismului, permite corpului să îşi formeze un sistem imunitar puternic.
  • Împiedică degradarea celulelor tisulare.
  • Previne senilitatea prin menţinerea unei stări de tinereţe a organismului.
  • Reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive.
  • Împiedică degenerarea organelor.
  • Previne alergiile provocate de antigeni prin inhibarea celulelor producătoare de histamină.
  • Previne şi tratează cancerul, opreşte metastaza celulelor canceroase.
  • Normalizează până la împiedicare degenerarea ţesuturilor.
  • Împiedică moartea subită a pacienţilor de cancer, cauzată de embolism.
  • Inhibă apariţia trombozei şi a trombilor pe pereţii ce înconjoară ţesuturile ; protejeaza impotriva efectelor secundare ale citostaticelor.

Produsele comercializate de catre Gano Expert utilizeaza toate cele 6 tipuri ale ciupercii Ganoderma Lucidum. Pentru a beneficia de efectele terapeutice ale acestui mix, va recomandam capsulele Ganoderma, un produs special creat pentru curatarea organismului de toxine daunatoare, facilitarea procesului de vindecare si nu in ultimul rand, intarirea sistemului imunitar.

Inteligent este cel ce crede jumătate din lucrurile spuse, înțelept, cel care știe care jumătate.

Cu siguranta, colaboratorii Gano Expert au descoperit jumătatea bună!